MAKARON PROTEINOWY Z DYNIĄ 250 g - DALLA COSTA
Opis
Zdrowy i smaczny makaron proteinowy
Makaron proteinowy z dynią to doskonały wybór dla osób dbających o zbilansowaną, zdrową dietę. Dzięki wysokiej zawartości białka polecamy go Klientom aktywnym fizycznie, chcącym wzmocnić organizm, zbudować lub odbudować tkankę mięśniową. Wybierając go do różnego dań, na przykład typu spaghetti, zapiekanek, sałatek czy zup, możesz wspierać regenerację tkanek po treningu i utrzymać uczucie sytości na długo, co przyczynia się do lepszego kontrolowania apetytu oraz wspomaga proces odchudzania. Sprawdź, co jeszcze sprawia, że warto wybrać marakon proteinowy marki Dalla Costa!
Pełnowartościowy makaron proteinowy
Oferowany makaron proteinowy przygotujesz szybko, co powoduje, że jest idealnym produktem spożywczym do komponowania zdrowych posiłków w ciągu dnia pełnego obowiązków. Dzięki delikatnemu smakowi świetnie pasuje do różnorodnych sosów i dodatków, pozwalając na kreatywność w kuchni. Dodatkowo wzbogacony jest dynią, która dostarcza cennych witamin oraz minerałów, takich jak witamina A, C czy błonnik wpływający korzystnie na pracę układu trawiennego. Nie rezygnuj z jedzenia ulubionych dań – złóż zamówienie na makaron proteinowy już teraz!
SKŁADNIKI: semolina z PSZENICY durum*, GLUTEN PSZENNY*, mąka z prażonych pestek dyni* 5 % (pestki dyni* 99 %, sól).
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron białkowy to smaczne źródło dodatkowego białka, tak potrzebnego na diecie redukcyjnej czy w czasie budowania masy mięśniowej. Dzięki niższej zawartości cukrów i wyższej zawartości białka niż w zwykłym makaronie pomoże Ci utrzymać się na właściwej drodze do osiągnięcia celów, które sobie wyznaczasz.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować w lekko osolonej wodzie przez 10-12 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1519 kJ/359 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 20 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.